Andalusien – Dag 12

Turen i dag skulle ikke være så lang; men kun til ren nabo by Torrox. En vandring på lidt over 10 km, igen med lidt bakker op og ned. Dog advarede han os om et enkelt sted der var lidt stejlt.


Read More

Andalusien – Dag 13

Alhambra var målet for dagen idag.
Vi kørte ved 0830 mod Granada og ankom et par timer senere.


Read More

Andalusien – Dag 14

Ved mødet i går aftalte de andre, at der skulle en bil til Malaga. Jeg blev sourgt om jeg kunne køre derind. I min naivitet troede jeg, at alle skulle derind; men holdet blev delt i to en gruppe som sagt til Malaga og en skulle på en spændende tur (som jeg faktisk gerne ville være med på) ; men never mind det.


Read More

Andalusien – Dag 15

Starten på dagen var noget forvirrende, idet det ikke var helt klart hvad jeg og vi skulle. Sikkert var det dog, at de andre skulle møde kl. 0900 og jeg skulle møde kl. 1000.


Read More

Andalusien – Dag 16

Dagen i dag startede sådan lidt…. øv
Ved mødet i aftes blev det aftalt, at vi kun skulle afsted i en bil. ‘frontrunnerne’ skulle starte kl 0815 og resten kl 0900 som sædvanligt.


Read More

Andalusien – Dag 17

Sidste dag i Frigiliana, og igen i dag blev vi delt i to grupper. Gruppe 1 skulle ‘up the river’ hvor de bla skulle gå i vandet et par km. Gruppe 2 skulle til Nerja på ‘Konditorruten’ som den hurtigt blev døbt.


Read More