14. november 2016

Så endelig kom jeg afsted, og mødte Klaus under det store ur i T3. Vi checkede ind og fik sæde ved siden af hinanden. Desværre måtte jeg sidde i sæde B som er k midten, og dét kan jeg aldeles ikke lide.

Næ op gennem kontrollen og hen og slappe med kaffe. Da klokken blev 10 i 11 (afgang 1125), slog det mig, at jeg havde glemt mit kørekort, og jeg skulle bruge det i rollen som chauffør.

Nu var ‘gode dyr rådne’ og jeg måtte hjem og hente dem. Var lige ved at glemme mine nøgler; men hen til infoboxen og spørge hvordan jeg skulle gøre dette. Ud gennem tolden og ind i en taxa. Han blev fornærmet fordi jeg kun skulle til Kastruplundgade. Jeg måtte bløde ham op med en god klatskilling i drikkepenge. Var ved at glemme mine nøgler i taxaen -ÆV.

Nå men tilbage til lufthavnen, hvor indcheckningen var fyldt og jeg ville ikke kunne nå det. Iøvrigt kan man ikke checke ind to gange, så fat i en CPH’er der forstod mit problem. Fik lov til at gå gennem ‘Fast track’, og nåede ud i gaten A6 kl 1115. Det viste sig så at flyveren var forsinket til kl 1205. Jeg kunne have gået hjem.

Begivenhedsløs flyvetur, bortset fra gode billeder af Alperne.

ned til shuttlebussen og hente bilen. Ud på motorvejen hvor Klaus skulle ringe tilham der skulle lukke lejligheden op. OH NO hans mobil var væk. Ind til siden og endevende bilen – den var der ikke. Ringe til udlejningen – den var ikke der. OK vi kører tilbage – dig kun 7 km. Klaus gik for at tale med personalet, imens kiggede jeg en ekstra gang – den lå ved instrumentpanelet.

Det stod så 1-1.

Ud på mototvejen igen og bare derud af. En fantastisk udsigt fra bilen

På vej mod Nerja. Vi landede i Frigiliana og fik nøglerne udleveret. Vild udsigt.

Ned og handle og så ud til middagsmad. Byen er fantastisk også i mørke.

Vi fik tapas og spansk øl. Og så hjem og slappe. Der er et par travle dage foran os. Klaus skal ud og se på steder der udlejer værelser til hans fremtidige ture.

Godnat.