19. november 2016

Der er nu ikke ret meget at tale om idag. Men jeg har igen – uden at det må tages negativt – oplevet menneskers interessante lidt infantile handlinger.

Det var aftalt, at jeg skulle flytte i ‘drengehuset’ hvor vi skal bo 3 mænd og een pige, det var sådan set ok. Men som jeg skrev i går, er det en underlig fornemmelse at flytte ud, fordi en anden (vigtigere ???) deltager skal flytte ind.

Det er i sig selv interessant – men lad det nu ligge. Og det, at jeg skal bo sammen med nye deltagere er bare spændende; men – for der er altså et ‘men’.

Jeg flyttede fra et værelse med eget bad til et ‘kosteskab’ hvor man havde placeret en futon med en topmadras jeg ikke vil skrive hjem om. Det er altså bare ikke i orden!!! Selvom jeg gjorde hvad jeg kunne for at gøre det beboeligt er det ….. Tror du jeg er vred????

Efter ihærdigt arbejde fik jeg dog gjort det mere beboeligt; men det ændrede ikke ved mit humør.

Og ikke nok ned det, tror du der var wi-fi det nye sted?? Næh det var der nok ikke lige,

Nå – nok om det. Dagen var også hvor vi skulle modtage de andre deltagere. Og dagen hvor jeg måtte tage min ‘funny-hat’ på. For jeg var og er vred – rigtig vred. Og desværre påvirkede det resten af turen.

Vi skulle også hente en bil til mig hos udlejeren, og jeg fik en god VW. Klaus kørte jo ‘kun’ i en Ford. Og du må gætte tre gange hvad han gjorde:

Han klagede over at det ene forhjul tabte luft (det gjorde det ikke), og det kunne han se på instrumenterne (den feature findes kun på rigtig dyre biler). Han fik en anden bil – ja en VW, og selvfølgelig en de luxe – kom  ikke her. Vi blev af den årsag forsinket i næsten tre kvarter.

Det var så gennemskueligt, at han ikke ville ligge under for at ‘kun’ køre i en Ford når hans hjælper kørte VW. Bare så infantilt så det gør ondtnog kun til at grine af.

Det værste var dog, at Klaus øjensynligt var fuldstændig kold overfor om gæsterne måtte vente, bare han fik mulighed for ikke at ligge under og ‘kun’ køre Ford. I parantes var flyet så forsinket så den side var reddet.

Helt ærligt er det et eller andet sted for barnligt og jeg kan ikke have det.

To rigtige negative oplevelser i dag. Jamen jeg kan ikke have det i mig. Jeg er ved at ‘kaste op’ over det.

På den gode side var det bare rigtig godt at se de glade mennesker der skulle på vandring i bjergene. Og vi havde en dejlig snak i bilen herop. En dejlig god tur.

Aftenen gik med en kort rundtur i den gamle by med efterfølgende middag hos Al Fuiente. Altså han har et køkken på under to m2,  hvor han laver mad til op til 30 gæster, jeg har aldrig set noget ligende.

Nå nu er tid (kl 2200) for  køjen, jeg er sidste mand oppe (det tegner sgu godt). I morgen er det ud på ruterne, og Klaus har fortalt Sten – turlederen der fik mit værekse) at jeg vil være god til ‘sidste mand’. Jamen hvor har han det dog fra??? Og igen fik jeg ikke sagt fra FUCK!!!!

Alt i alt en rigtig ‘ikke-god-dag’ hvor jeg (igen??) Ikke fik meldt fra og skulle have taget hjem til Kastrup. Hvorfor skal jeg altid fuckes???? Jeg synes jeg er en flink og en god mand – er det det der er problemet????

Jeg synes at turen har taget en drejning som jeg ikke synes om; men jeg må nok bide i det sure æble.

Nåh vi ser hvad der sker i morgen. Lyder jeg lidt negativ???

GO’ NAT