20. november 2016

I dag skal vi rigtig på hiking, og Sten havde lavet en god rute til os. Udgangspunktet var og er torvet der adskiller den gamle og nye bydel. Alle var tændte til en tur i området.

Jeg havde fået til opgave st være ‘bagstopper’, så turlederen sikrede at alle var med, og ingen sf deltagerne blev tabt undervejs. Det var en spændende opgave, hvor jeg kunne opservere de forskellige deltagere. Og selvfølgelig hjælpe.

Ned ad den meget stejle betonvej til flodsengen og så til venstre langs og ad flodsengen, indtil vi nåede et lille sted hvor vi holdt formiddagskaffe/the/vand.

Vi gik så lidt tilbage til stien der førte op til toppen. Vi nåede derop lidt efter lidt, og alle synes o  den fantastiske udsigt deroppe.

Herefter var målet så  Cello Pinto som jeg havde været oppe på for et par dage siden. Denne gang var der åbent idet lille skab med små statuetter.

Efter en god pause var det ned igen. I dag var meget ‘slippery’ med den meget ‘gravel’. Allevarflere gange ved at glide og falde. En enkelt gang var heldet med to deltagere, hvor den ene snublede, og heldigvis stod den anden fast – ellers var de begge røget 5-6 meter ned. Og vi tager jo fra med hovedet.

Efter at have nået flodsengen igen på vej hjem, skulle vi op igen ad en betonvej. Det var som om vejen gik ind i himlen. Det gjorde den nu ikke og vi landede i god ro og orden hos den stedlige kolde-øl-forhandler. Åh det var godt.

Og så til stedet hvir vibir med bad, hygge, ‘en-på-øjet-tid’, kaffe, osv.

Vi skulle samles kl 1830 hos Klaus og Steen for at evaluere dagen,, hvorefter vi gik på ‘redderang’ til dinner. Et par af os mente at Iberian pig var ‘De sorte svin’; men istedet var det ‘De fede svin’ for det meste var fedt. ( jeg må nok overveje at blive vegetar).

Aftenen sluttede i vores eget selskab med snakke om alt muligt mellem himmel og jord.

En rigtig god og inspirerende dag.