22. november 2016

Der har været en dårlig nat. Det regnede flere gange, og så kraftigt at det får regn i Danmark til at ligne duggen der falder. Og så er nedløbsrør en ‘by i Rusland’ så vandet falder på gaden med kæmpe plask.

I dag var det så bestemt at vi skulle ud og handle. Turlederen bestemte at vi skulle handle i et spansk supermarked i stedet for Lidl til dyrere priser forstås!!

Nå vi fik købt det vi skulle; men glemte at købe vand. Det må vi gøre på hjemvejen.

Mod drypstenshulerne i Nerja som nogle unge mennesker opdagede tilbage i ’59 da de var på flagermusjagt. En enorm og meget betagende grotte der mindede meget om en katedral. Vi talte om, at det kunne godt ligne Sagrada Familia i Barcelona.

På vejen hjem planlagde turlederen at vi gik nede fra byen og hjem langs flodlejet. Men forleden gik jeg samme tur- bare den anden vej, så jeg ville lige til Lidl og købe vand og et par småting vi havde glemt.

Og tak for det, de andre kom hjem rigtig regnvåde – var jeg mon glad for at jeg valgt at få bilen med hjem??? Mine medbeboere kom hjem en efter en, Hanne var ok; men Jørgen og Erik lignede druknede mus og var glade for, at jeg havde varme på så de kunne tørre tøj.

Ved den varme kaffe blev vi enige om, at prøve det lokale hotels restaurent og se hvad de kunne byde på. Vi fil anbefalet babylammekølle som vi så måtte smage – wow det var godt. Selvfølgelig fik vi en lille tapas mens vi ventede. Yommy – siger jeg bare.

Så ‘hjem’ til en nightcap og udveksle historier fra vores vandringer, hvor vi faktisk opdagede at vi havde fælles bekendte/venner. Ja verden er jo blevet mindre.