13. maj 2015

(Vi befinder os stadig i udkantsdanmark og uploade billeder er en stor opgave).

Var dagen i går fysisk krævende, blev dagens vandring en psykisk ‘udrensning’ kan man sige.

Vejret er vendt til efterår med hård vind og bidende kulde, så det var frem med strikhue og vanter. Og så blev det til en dag hvor min opgave var dediceret til at sætte det ene ben foran det andet.

Jeg har hørt meget om hvad der sker når man ikke har flere bevidste tanker. Så kommer hjernen med sine egne tanker, og det er det jeg betegner som ‘udrensning’.

En vild vild oplevelse!!!

Og hjernen besluttede så, at jeg havde et kapitel i mit liv jeg burde afslutte og at det skulle være i dag!!

Jeg fik et argument, at jeg de seneste 3 – 4 år har været under et pres fra flere sider som jeg så ikke vil komme ind på her: men argumentet var, at et andet menneske gennem denne tid tvang sin dagsorden ned over mig, og gav begrænsninger i min normale adfærd, og gav negative påvirkninger der simpelthen bestemte over måden jeg skulle leve på.

Argumentet gav, at jeg ikke har fortjent dette og må finde en fremtid hvor der står Flemming øverst på den daglige agenda.

Med dette som udgangspunkt blev mine tidligere 3 -4 år afsluttet, og jeg vil nu se frem mod en fremtid, hvor jeg finder det overskud som jeg kender fra mig selv.

En rigtig god oplevelse at have overskud til at elske ham der Flemming. Han er nemlig en rigtig god mand.

PUH-HA jeg blev simpelthen så forpustet at jeg måtte give blog’ens første selfie.

MEN MEN

Der var på trods alt også tid til at nyde denne dejlige ø, hvor jeg har oplevet mange forskellige landskaber, fra de første dages klippelandskab til de relative store vidder og skove med grønne kløfter her sydpå.

Solen kom dog frem; men den lidt generende hårde og ret kølige vind fortsatte.
Endelig nåede jeg frem til Myregaard. Jeg havde næsten overset stedet – jeg gik og småsov faktisk. Jeg fik et tiltrængt bad i en af disse massagebrusekabiner.
Et dejligt sted hvor alt bare virker som det må forventes.
Nu ligger jeg her og nyder en Svaneke classic og skal se Die hard.
Dagens trip 35,22 km opstigning 359,0 m.
I morgen bliver ‘smooth sailing’ med ca 20 km til lufthavnen.