14. maj 2015

Efter en god nats søvn vågnede jeg op til dette morgenbord:

Fik i øvrigt lige vejet min oppakning 7,5 kg.

Nå det så ud til at blive en kølig dag, selvom de har lovet solen frem. Nogenlunde friske ben, der dog bar præg af to hårde dage; men jeg havde valget om at gå langs stranden – herunder også i strandsand, eller langs landevejen – med trafikstøj. Jeg valgte lidt af begge, hvor jeg også satsede på, at militæret ikke havde skydeøvelse i området, så jeg kunne gå i lidt skov en del af vejen.
Og alligevel stod den på asfalt det meste af vejen – det var hårdt ved benene – skal jeg love for. Så egentlig var det blot at sætte det ene ben foran det andet, så jeg kunne nå en transport til Kastrup.
Alligevel – med den stilhed jeg har oplevet de seneste par dage, er det svært med al den trafikstøj der er på landevejene.
Undervejs var der selvfølgelig tid til at få ‘formiddagskaffe’ og en fortjent pause ved Boderne. Svaneke Classic. Og på landevejen igen.
Det var som om vejen bare gik opad – og jeg tænkte på et tidspunkt: Bornholm er altså bare op ad bakke. Dog med udsigt til de flotte rapsmarker:

Nå men kl. 1430 nåede jeg frem til lufthavnen, og det var så muligt at få lavet billetten om til flyet kl 1500 – Blot skulle det gå hurtigt!!! Jeg nåede det med ‘nød og næppe’, og kl. 1545 var jeg hjemme på domicilen.

Dagen trip 26,09 km opstigning 253,0 m.
Sidder her og funderer over min pilgrimage til Bornhom, med de fysiske og psykiske oplevelser jeg har være igennem disse fire dage.
Vandringen er foregået med ca. 1/3 Asfalt 1/3 grus 1/3 sten, klipper og jord.
Men det har været en hård men rigtig god pilgrimage.