Tidligt i lufthavnen til flyveren til Barcelona. Var her allerede ved 7-tiden, så det var morgenkaffe-tid.

Sidder og nyder ‘DSB-kaffen’ hæ-hæ – med brød.

Ingen problemer med min ‘nye’ vandrestav,  som er lavet om til udskiftelig spids. Så kan spidsen skrues af og vupti er den lovlig. Der ud over kunne jeg bruge Ikea’s lukletposer på 1L der kan være lidt mere i end dem vi får i lufthavnen.

Nå vel i Barcelona hvor jeg måtte bruge et par timer. Godt at jeg ikke valgte en kortere transfertid for her i Spanien har de nok delt lufthavn således, at Spanske flyselskaber bor i den ene ende og resten i den anden – ja vi skulle over i den anden ende af lufthavnen ja ja.

Vi landede før tid i San Sebastian, og jeg flottere mig med en taxi til byen 70 dk.

Har booket ind på Pension Bowling.

Et lille pensionat/hostel med meget små stjerner  men pænt og nydeligt – Ingen bedbugs (jeg er ‘hys’ med dem).

Så måtte jeg ud og fouragere (hedder det det??) og fandt ud af, at caminoen skilter lige 50m herfra. Kanon til starten i morgen.

Så har jeg fået masser af tapas eller pintiox som det jo hedder i Baskerlandet. Og selvfølgelig også smagt det lokale øl.

Skulle jeg sige noget negativt om dagen i dag så er det dataforbindelse til resten af verden. Den er lige med nul. Jeg må vist have en snak med 3.dk.

Men nu er det køjen efter at bisserne er klaret.

Ser frem til den første dag på Camino del Norte.