24. april 2016

Mit pilgrimage på Camino Frances 2015 gjorde holdt i Santiago de Compostela fordi mine fødder (mine små engle) ikke ville med længere.

Jeg lovede mig selv dengang, at jeg ville følge sporet til Verdens ende – Finisterre så snart jeg kunne.

Derfor er tiden nu inde og jeg er nu på vej til den sidste del af mit pilgrimage og har efter megen overvejelse og snak med erfarne pilgrimme valgt at vandre Camino Finisterre – fra Santiago de Compostela – katedralen – til Cape Finisterre for at deltage i at finde en rigtig muslingeskal på stranden.

Derefter er det planen, at jeg fortsætter nordpå langs Costa de Morte op til Muxia for at afslutte mit pilgrimage som jeg ønskede som bodsvandring.

Rejsen til Santiago de Compostela vil gå via Madrid. Jeg har fundet en rejse hvor jeg kun skal bruge een dag til rejsen, og samtidig være fremme på en fornuftig tid.

Jeg vil søge at opdatere min blog for min egen skyld og selvfølgelig også så du kan følge mig på vejen. Det vil glæde mig at vide, at du er med.

 

27. april 2016

Undervejs til lufthavnen fik jeg da prøvet min nye jakke. Det blæste en pillikan og regnede lige så meget. Men jeg kom i CPH uden de store livsfarlige hændelser.

Min rygsæk blev accepteret af Iberia – no problemo – men i Madrid accepterede de den ikke pga mange passagerer. Så alternativet var en free gate bagage. Jeg var lidt bange for at der ville ske noget i sorterbåndet; men den var der da jeg kom.

 

Fra CPH til MAD fik jeg vinduesplads som giver lidt klaus, så jeg flyttede ned bagest i flyet og der var der skrigende unger. Det var så et spørgsmål om ‘pest eller kolera’. Nå jeg kom da levende til MAD uden at min tinnitus blev forværret.

Da vi nåede til Santiago de Compostela gav jeg 21€ for en bil til hotellet og fik mit stempel og bagagen på værelset def kost 20€. Noget fugtigt men ellers ok. Kun et par min. fra mit udgangspunkt i morgen katedralen.

På vej herned tænkte jeg “hvad fa…n har du lige gang i Flemming; men de mange gode signaler fra familie og venner gav en god støtte. Og nu kører vi – i morgen kl 08 åbner den lokale med morgenmad.

Nu har jeg ompakket min rygsæk så den er klar til Camino Finisterre