22. sep CPH – SdC

Efter en yderst ‘interessant’vandring i det nordjyske (læs Hærvejen – Nordvest – 2) måtte jeg simpelthen på et pilgrimage ALENE.

Det tog blot et par sekunder, at vælge Camino Ingles, og billetter og første overnatning blev bestilt, og så var det bare afsted. Flyveturen til ScD via FRA med overnatning på El Suizo i Ferrol. Turen til Ferrol gik med Bla Bla Car for 6 Euro.

Dette pilgrimage forventes, at være SLOWWALK over 6 dage.

Turen derned:

Det var næsten umenneskeligt, at skulle op før en vis Herre får sko på; men that’s life. Var i CPH ved 0530-tiden og det var en rigtig god ide for der var masser af kø lige fra ingangsdøren til jeg fik sat mig i SAS-flyet. Flyveturen var blot triviel som flytransporter jo er; men blev – som altid – overrasket over størrelsen på FRA lufthavn – og alle de mennesker….

På vejen ind til SdC med bussen så jeg hundredevis – næste køagtigt – pilgrimme der stævnede mod katedralen Tror at de kommer fra Monto Gozo og de går også i kø

Lidt ‘dumt’ havde jeg først bestilt transport til Ferrol kl 16:30 selvom jeg var i SdC allerede kl 13:30; men det kunne ikke laves om, så der var lige et par timer der skulle slås ihjel før Montse henter mig.

Vel hentet og kørt til Ferrol – hun kørte mig næste helt til hotellet. Det var rigtig rart. Efter check-in på hotellet og et bad, manglede jeg lige en øl og et stempel i pilgrimspasset skyndte jeg mig ned til havnen hvor det hele starter; men der var lukket kl 18:00 sharp, jeg v ar der 18:04.

Så aftenen gik efter planen: hygge med lidt tapas og rødvin.

 

Cementere planen for i morgen: Checke ud – finde morgenmad – og afvente at pilgrimskontoret åbner kl 10:00 og afsted i astadigt  tempo mod Nada.

Go’ nat