29. sep.

Her kl 1900 er jeg hjemme igen. alt er som da jeg forlod Kastrup.

Sidder nu med min nightcap og tænker på det netop overstået pilgrimage.

Det var egentlig meningen at jeg på dette pilgrimage skulle være alene som modtræk til det dårlige pilgrimage i det nordjyske tidligere på måneden. Der var nogle ting der skulle behandles.

Desværre eller heldigvis blev det ikke sådan; men mødte Gerry og Thomaas samt de syv skotter der adopterede mig allerede i Neda, og det blev så til en dejlig tur med mine nye pilgrimsvenner, hvor jeg alligevel fik distangeret de dårlige tanker fra mit nordjyske event.

Det var dage med gode vandringer og aftner med dejlig hygge og sange, hvor hverisær sang med deres egen stemme til fælles hygge. Og selvfølgelig var der enkelte aftner hvor erindringen fortog sig i takt med indtagelsen af de gyldne dråber.

Alt i alt et pilgrimage jeg kan tænke tilbage på med smil.

Tak for denne gang