1. september 2016

Der er ikke så meget, at sige om dagen i dag. Det var en rigtig fin morgen med en diset solopgang.

Godt at være alene og have god mulighed for min indre camino. Drt var rask trav som jeg søgte at holde styr på gårsdagens trav taget i betragtning.

Jeg fik tænkt nogle tanker om ham Flemming og hvad han lige holder på med. Mere om det en anden dag, i aften er jeg træt. For ikke at tale om mine blisters hvor den på venstre god nu er på retur. Den på højre hvor jeg kom til at skrælle huden af hænger stadig. Men når jeg her gået et par hundrede meter mærker jeg det ikke så meget.

Det var værre med varmen efter middag. Det kom op på 40 gc uden skygge. Og jeg siger jer, at de har plantet træerne på den forkerte side. Ingen skygge overhovedet. Det måtte jo gå galt, jeg følte, at et solstik var på vej so jeg smed mig i den første skygge jeg kunne finde, i et krat fyldt med burre dom jeg så måtte bruge resten af dagen til at pille af igen.

Jeg fik det bedre og gik så ca tre km hvorefter det var det samme. Så jeg fandt et træ hvor grenene gav lidt skygge. Her ville jeg sidde med ca 6km tilbage og vente til solen og varmen var væk – SLUT. Jeg turde simpelthen ikke at gå videre.

Pludselig dukkede en sand engel op i form af en fyr i en bil og spurgte om jeg var ok. Bag i bilen sad Bob der sagde at jeg skulle komme ombord.

WOW og jeg tænkte på Lee: “Flemming don’t worry – Jesus will help you”.

Og ja jeg mødte en engel i dag, og det fik mig til at tænke på hvor meget jeg skal ofte på dette pilgrimage. De næste dage byder på sol og temp op til 42 gc, Er det pilgrimage det værd. Jeg må erkende at temp over 40 kan jeg ikke.

Det blev dog til en hyggelig aften.

Jeg overvejer at tage toget til Porto i morgen eller i overmorgen og vandre derfra til Santiago.

Dagens trip inkl kørsel ca 32 km (kørsel de sidste 6km) ca 8 timer inkl pauser.