29. august 2016

Ja Lissabon er også en del af ‘Udkantsverden’, med de lange og svære forbindelser der umuliggør uploading af billeder. Så dem må I vente med.

Og så er der blogger.com der ikke lige er helt gode venner med mobil/tablet.

Nå vel ud af CPH og BRU, det eneste jeg kan sige er, at 3E for en toast er nok lige i overkanten.

Nå pyt – vel ud af flyveren skal man nok være klar på ventetider. Ud af BRU er der ventetid, denne gang med cargo (CP hedder det vist – Cargo late positioning) mærkeligt at cargo kan være ‘late’ mens flyet er ‘delayed’. På vej ud af flyet var der ventetid. Ved infoskranken var der masser af ventetid pga manglende personale. Helt vildt var det ved billetautomaterne. Flere hundrede menesker om 6 automater.
Nå det gik da hurtigt med finde 4U som jeg skulle bo på.

Noget gammelt lor..; men rent a/c kører på livet løs. Slukker for det i nat – kan ikke håndtere støjen. Og så er der elevatoren – larmer – suk!!! Men 24 timers service. Og 5 min fra katedralen.

Øllet smager godt i varmen ca 33gr.og SOL. Lige varmt nok for vandring; men der findes vel et par seriøse vandhuller undervejs.

Jeg skulle jo have en kold en af slagsen og satte mig ved et bord udenfor stedet. Det viste sig, at bordene hørte til en bar der lå 20-30 m længere nede ad gaden. Så jeg blev smidt væk af en ‘big mean moterf**ker af en kvinde med en noget truene adfærd. Heldigvis kom jeg af med lidt galde til hendes kollega og fortalte min overaskelse over denne ugæstfrihed.
Nå så var den ligesom ude af kroppen.

Så stod den på slentretur ned til Catedral SE, hvor jeg fik mit første stempel.

Alligevel føler jeg, at jeg går ved siden af mig selv. Det er ikke mig der er på pilgrimage og alligevel…. Jeg synes lige nu der er svært.

Det har også været et problem at finde en vandrestav. 4U gav en henvisning til en shop i nærheden; men de sælger udstyr til handicappede. Jeg fik muligheden mellem krykstokke og rolator, så jeg måtte takke nej.

Der kunne ellers være et godt pilgrimage med rolator, den ide skal jeg arbejde på.

Nu står den på 1/2 på øjet og så aftensmad. Jeg har fundet et lille sted som jeg tror et godt.

Den lille lur gjorde godt, ud og slendre i solnedgangen. Kom rundt i den gamle bydel – lidt romantisk og meget ‘rundown’.

Jeg fandt mit sted og spiste portugisisk tapas med lokal rødvin til.

Og så hjem og pakke rygsækken om så vi er klar til i morgen. Morgenmsd 0730 og så burde jeg være på ruten kl 0800.