Camino Portugués – Dag 5

03. september 2016 - Golega - Tomar

Vi havde lidt besvær med at finde rundt i udgangen af byen, og efter en km fandt vi ud af, at vi var lidt på vildspor, så vi havde en lidt debat om hvad vi gjorde - blev på den trafikkerede N365 eller fandt en alernativ rute?
Nå vi fandt en god rute med solopgangen i diset og, at vi vandrede i køligt vejr (ca. 25 gc).


Read More

CAMINO PORTOGUÉS – DAG 6

04. september 2016 - hviledag

Planen for i dag var egentlig kun to ting: 1 messe i Sao João Babtista XV kirke og 2. Besøge Charola XII, Convento de Cristo, Castela Templario.
Det var en tung ting med messen fordi den blev selvfølgelig ikke holdt på dansk, og det virkede som præsten rigtig godt kunne lide at høre sin egen stemme.


Read More

CAMINO PORTUGUÉS – DAG 7

05. september 2016 - Tomar - Porto

I dag var så dagen hvor vi skulle rykke op til Porto - med toget. Vi regnede ud, at vi fik indhentet 8 dage ved at tage toget. Disse 8 dage kunne vi nok bruge på en tur til Finisterre.


Read More

CAMINO PORTOGUÉS – DAG 8

06. september 2016 - Turistdag

Så er det turistdag i dag. Vi skal rundt og se byen; men samtidig skal vi se og beslutte hvor vi genoptager vores Camino.
Porto har flere turistruter "Hop on - hop off", så vi havde købt billetter til to ruter, en sejltur og et besøg på portvinsfabrik.


Read More

CAMINO PORTOGUÉS – DAG 9

07. september 2016 - Porto - Vila do Condo

Op ad waterfronten gik det med brusen fra havet på venstre hånd. Olivia og Bob kendte ikke dette så der skulle jo tages billeder. Vi nåede lige, at se de sudste glimt fra fyrtårnet ved Farol, også bare nordover. Da vi nåede elværket startede vi på boradwalket der bragte os op til første pause ved Obelisco.


Read More

CAMINO PORTUGUÉS – DAG 10

08. september 2016 - Vila do Conde - Barcelos

Vi var ude lige før lyset kom. En dejlig kølig morgen med en kølig vind.

Ned (eller rettere op) gik det langs floden mod morgenkaffen. Hostellet havde dog morgenmad i prisen; men først serveret kl 800, og der var vi 'over alle bjerge'.


Read More