Guillena – Castilblancode de los Arroyos ca 18km

Blev vækket flere gange i nat fordi der var thunderstorm og vores værelse blev lyst op som det var dag – af lyn.

Ved morgenbordet talte vi om det havde indflydelsesrig dagens tur. Efter et godt morgenmåltid var det så ud ved 8 tiden.

Det var lidt fugtigt men ikke noget at tale om.  Jeg fulgte pilene der øjensynligt afveg lidt fra min gps; og opdragede, at det var fordi man skulle ‘tvinges’ ned forbi et andet albergua. Nå pyt ud på landevejen i myldertrafik og lettere opad gik det.

Endelig blev vi sendt fra vejen ind på en olivenplantage – fedt med fred og ro. Men næh der var mudder, mudder og atter mudder forårsaget af nattens thunderstorm.

 

Og da ruten jo gik opad var jorden skyldet ned ad. Det var hårdt, jeg er jo snu så jeg fandt at der var en sti inde i plantagen, og der ville jeg ind i. Meen det var ikke let for da jeg ville derover gled jeg og blev mudret over det hele og slog ryggen. Op kunne jeg jo ikke komme for der var simpelt hen så glat. Der var jo også lidt opmuntring på vejen:

Nå jeg kom da op og videre. Stien var næsten skyllet væk med dybe ar – yderst svært at gå på og vildt trættende. Var der ikke disse ar var der sten hvor jorden var skyllet væk. Og samtidig gik det op, op og bare op. Meen enkelte steder fladede det ud; men der var så til gængæld mudder.

Vi blev sendt ud på landevej med ca 4 km tilbage og lidt ned gik det da; men jeg var nu for træt til at nyde det. Lige før byen blev vi så ledt væk fra den befærtede vej og det var godt, til gengæld var der så mudder også her.

Nå frem kom jeg da og fik checket ind på alberguet. Byen er smuk i solskinnet med de hvide huse. Et dejligt syn.

Mødtes igen med de tre danskere (vi har fælles bekendte) til Peregrino menu (8€) hygge og så i køjen da det trækker lidt op på himlen.

En ‘hell of a day’ men en god afslutning.