Castilblanco de los Arroyos – Almadèn de la Plata ca 30km

Efter en relativ rolig nat hos Municipal hostel. Boede i stuen og toilet på første. Fuldt hus – 30 besøgende og kun to toiletter.

Dagens vandring startede i morgengryet, og med en cafe americano i et af de mange små udskænkningssteder der jo har et specielt forhold til registrering af salg . Nåh ikke mit problem.

Ad landevejen langs morgentrafikken var lidt risikobetonet, men bilisterne tog dog hensyn og det var godt.

Ellers en noget kedelig og ensformig tur med bakker -mest opad i 15 km. Jeg synes det var hårdt især med ryggen, og blev da ikke overhalet af så mange pilgrims som de to andre dage. Med et par pauser  undervejs kom jeg da til indgangen til Pargue Natural Sierra Norte. Fyren på hostal sagde der ville være vand på stedet; men nej det var der ikke.

Til gengæld var der en smuk smuk park hvor det var en ren fornøjelse at vandre. Lange lige stræk med en fantastisk udsigt. Sådan gik det mange km; men jeg skulle også ud af parken igen, og med et par km af stenet vej/sti mødte jeg så muren.

Muren består af en stigning på et par 100 meter, hvis det var en skibakke ville være en sort. Dog nåede jeg i sagens natur toppen og blev belønnet med en fantastisk udsigt over området. Det var vildt.

Så gik det så bed af en rød piste hvor udsigten til den hvide by åbenbarede sig. Og så var vi tre der lige skulle finde et par senge. Det var en anelse svært i det det kommunale (Municipal) albergue var brændt ned.

Vi fandt dog et lille sted Albergue de Peregrinos Casa Clara. Og efter et bad med dårligt udløb (jeg stod på afsatsen ellers ville vandet have nået anklerne) og en øl havde jeg det allerede bedre. Prisen var 22€ inkl pergrino menu og breakfast.

På den anden side, havde lidt på fornemmelsen, at Casa Clara og andre  alberguer i byen nok drager lidt fordel af, at Municipal alberguet er brændt – eller???

Alt i alt en god dag selv om ryggen….