El Real de la Jara – Monesterio ca 20 km.

Jeg havde  ikke sovet særlig godt. Måske var det efter et par pilgrimme havde hamret os op fordi de var ‘kommet sent hjem’.

Det var så dagen hvor jeg skulle se om jeg kunne få en nat alene, det kunne være rart.

Ved morgentoilettet opdagede jeg at mit ene øje var hævet, og ville gerne have det checket; men siesta og søndag gjorde det umuligt.

Men som sagt var vandringen dejlig med lige spor hvor enkelte vandløb dog udfordrede. En enkelt vagthund virkede truende; men jeg samlede en sten op og viste min stav (ja vandrestav) og stenen og straks blev den rolig og jeg kunne gå forbi.

Ved 11km stenen og hotellet, tankstation, frugtbod og meget andet godt var det kaffe og kage med en god pause. Efterfølgende blev vi ledt væk fra vejen; meeen fulgte man asfaltvejen kunne man tjene nogle meter.

Herefter gik det så jævnt op. Men selvom en regnbyge forsøgte med negative wibes var overraskelsen stor, da vi så byen et par km før.

 

Jeg vil gerne have en nat for mig selv og checkede ind på hoteller Moya. Et ok sted rent; men i begyndelsen af byenn- lad det de nu være.

Lidt rundt i byen blev jeg kaldt af de tre danskere, der ledte efter et sted at spise, og vi fandt et lille uhyggeligt sted med Peregrino menu. Bedre end sted jeg blev anbefalet el Rincocillo der bla serverede Svinekæber der dig aldrig havde været i nærheden sf svinekæber. Jeg blev fristet af en menu af grisekæber. Men det var ikke kæber; men mindede mest om et sidekød med en masse fedt og sammenpresset ‘kødaffald’.

På vej hjem til hotellet vlev jeg råbt an af de tre danskere og vi havde et par gode timer sammen .