Monesterio – Fuente de Cantos ca 21km

Det var godt med en nat på hotel, uden snorkende medpilgrimme, eller stå i kø til bad og toilet.

Dagen i dag står på ‘downhill’ en rigtig stor del af ruten. Allerede ved bygrænsen blev vi vist ind på grusvej til et område der faktisk mest lignede England/Irland med små streams, grønt og stenhegn, græssende får. Yderst romantisk. Det var en sand nydelse at vandre der selvom det var koldt ca 5°

Området blev også benyttet af opdræt af sorte svin. Det kunne både høres og ses.

Lidt efter lidt ændredes landskabet til grønne marker med bakke og dale, meget dansk. Endelig fremme ved byen blev jeg antastrt af en ældre herre der ville anbefale sit albergue El Zaguan.  Sjovt nok netop det som jeg søgte, guidbooken anviste samme. Hen viste en genvej så jeg ikke skulle hen forbi kirken.

El Zaguan er et lidt underlig sted med 2 noget åbne rum der lige er dækket med spånplade. Men udgang til en dejlig have med springvand og hyggehjørner samt et swimingpool og en tagterrasse. Morgenmad serveres i en tilstødende have. Selvfølgelig er porten låst men nøglen hænfer i en snor ved siden af.

Her i byen skulle der være et apotek, så jeg kunne få lidt til mit øje der var angrebet af et eller andet. Men de kunne ikke hjælpe – ej heller forstå engelsk og da slet ikke dansk, så jeg må vente til næste by.

Desværre ‘slås’ jeg af ondt i ryggen efter den dag med muddervrandringen. Håber det går over på de næste dages trip der skulle være ‘lige ud af landevejen’ så at sige.

Fandt et sted at spise selvom alt stort set var lukket. Et sted der vist havde været en landevejskro.

Vi vidste ikke hvad det betød, så vi fik Google Translate til at oversætte. Google siger så det er : “Kommer fra katten”?????? Om maden var fra en kat tror jeg nu ikke.