23. april 2015

Skelde – Sønderborg  ca. 16 km

Har ikke sovet særlig godt i nat – har haft tankerne på en bestemt person jeg savner helt vildt.

Nå men efter et dejligt morgenmåltid gik så østpå hvor jeg skulle finde stien lige syd for Stenstedmose. Det gik så nordover henover de høje skrænter op og ned efterfulgt af et par km. løst strandsand ved Vemmingebund. Her var der heller ingen ‘seriøse vandhuller’, så formiddags’kaffen’ blev indtaget ved den lukkede kro’s verandaborde.

 

Videre mod Sønderborg, hvor jeg igen mødte et par daypackers, Ved Skanserne ved Dybbøl manke, fik jeg ideen om at besøge skanserne. Jeg har ikke været her siden jeg gik i skole. Det var meget interessant at gense skanserne, selvom det på billedet bare ligner et par småbakker.

I området var der endda bygget et ‘1864-museum’ som jeg dog ikke besøgte, dertil havde jeg brugt for meget tid rundt på skanserne. Desværre gik tiden så jeg ikke nåede Høruphav. Jeg manglede de sidste ca 8 km.

Ned mod Sønderborg, op i toget og mod Kastrup. Da jeg stod af toget på Nørreport, slog det mig, at jeg de seneste tre dage ikke havde set ret mange mennesker, hørt fuglene synge vinden suse (og min tinnitus). Her i byen var alt et stort kaos af mennesker rundt omkring hinanden.

En rigtig god tur.