24. juni 2015

Lindely herberg – Øster Løgum ca. 26 km

Efter en noget kølig og rigtig klam nat, gav værtsparet et solidt morgenmåltid.

Og lidt over kl. 8 var det så på landevejen – nordover.

Det har været en dag med meget bygevejr, og det har været regntøj på, regntøj af, regntøj på osv. Det samme med strikhuen og vanterne.

Jeg dvælede da ved Povls bro, der er en bro bygget som afløser af den træbro, der ikke kunne tage okser og kærrer. Det specielle er, at den er bygget uden mørtel.

Frokosten blev indtaget på Røde kro i Rødekro. I dette tilfælde er det kroen der har givet byen navn. Byen har så i sin tid overtaget vigtigheden for hærvejen fra Rise.

På trods af det mindre gode vejr fik jeg dog tid til at sætte et par markblomster i knaphullet.

I Øster Løgum skulle jeg lige finde Bruhnsgård herberg, og gik faktisk forbi. Det var ikke særlig godt afmærket. Men jeg fandt det dog, og nu sidder jeg her på Bhrunsgård, og nyder en velfortjent øl.

Glæder mig til at komme i køjen og få en god nats søvn.

Ind ad døren kommer så 5 vandrere der kom nordfra. De er fra en forening naturogfjeld.dk, så det endte med en hyggelig aften bortset fra de frikadeller jeg fik til dinner ikke var hjemmelavet. Dellerne var helt sikkert fra fryseren og kartoffelsalaten var af dem man får i bakker. Det hele var så øjensynligt lige varmet (ikke helt) så ikke den store gourmetmiddag.