25. juni 2015

Øster Løgum – Tørninggård Herberg ca. 18 km

Aftensmaden taget i betragtning var jeg lidt luren på morgenmaden; men det var et solidt morgenmåltid. Og så ellers på landevejen lidt over 8. Vejret var perfekt til at vandre i, og det gik derud af.

Desværre sad der noget i min ene sok, der gav noget ømhed i venstre ankel; men det blev så ordnet med lidt tape og compeed.

Op forbi Hærulfsstenen med sine runer: Hairulfr. Den var i øvrigt også genstand for overgreb ved krigen i 1864, hvor den blev kapret.

 

Forbi Immervad bro der hviler på en enkelt sten. Her blev der så tid og lejlighed til turens første selvfie.

 

Allerede ved 930 var jeg ved det første herberg Immervad; som jeg gik forbi. Det var lige kort nok – helt ærligt. Så det var bare videre.

Indimellem er der stadig landevej; men det kan altså være mere romantisk som her:

Oppe ved Vedsted gik jeg forkert. Det var tiden hvor tankerne flyver, og hvordan jeg kom i tanke om det ved jeg ikke; men jeg begyndte at diskutere med mig selv om begrebet “Joharis vindue”, hvorigennem vores bevidste og ubevidste nonvarbale kommunikation foregår.

Inden jeg fik set mig om stod jeg lige foran Garante e Figli’s italienske kaffebar. Og da tiden var til frokost fik jeg en dejlig Antipasti med husets vin til. Efterfølgende faldt jeg for fristelsen til at få en plastflaske fyldt op med vin. Ok det var lidt pebret, men jeg sidder nu i solen og nyder den. Ikke den stærkeste vin men alligevel.

Jeg sidder nu her hos Tørninggård i Hammelev. Jeg var den første og eneste; men der er lige kommet en gæst mere  så vi deler sovesalen med 36 senge.Værtsparet har lige overtaget stedet og har knapt fået sig etableret; men de er meget søde. Alt er selvbetjening der betales på mobilpay. Smart.

Og så har jeg oplevet min første vabel. Den er bare rigtig stor – ca 1 x 1 mm (nok lidt mindre). Uha uha (ironi)