12. juni 2016
Thise – Hune ca. 18,5 km

 

Tidligt op, var hos købmanden efter morgenmad kl 0730. Og fandt en pæn græsplæne hvor jeg fik min morgen uden kaffe.

Og så derud af på en letskyet og kølig dag. Der er ikke så meget at sige, området ligner Amager uden lufthavn.

Fik en formiddagsmad i Sønder Saltum, en by der i den grad er ramt af fortidens fejltagelser og nutidens Udkantsdanmark. Beboerne sagde nej til en jernbane hvilket må siges at være begyndelsen på enden.

Kom i øvrigt ned af en vej da jeg blev angrebet af en schæferhund. Den opdagede mig på 50m afstand og angreb mig med tænderne fremme. Heldigvis havde jeg min stok med – sammenklappet og pegede på den med stokken. Det holdt den tilbage; men hver gang jeg sænkede stokke angreb den igen. Jeg råbte vildt “Få hunden væk” og ejeren kaldte men den lystrede ikke. Ejeren kom så op til os og han måtte tage fat i hunden før den holdt op med at angribe. Jdg var rystet og det er meget godt lige at skrive om det.

Selvfølgelig anmeldte jeg det til Politiet; men fik først tag i mig selv ved Fårup Sommerland. Godt jeg fik det anmeldt.

Efterfølgende gik det bare derudaf til jeg spottede kirken i Hune. Eftermiddagen er brugt til at daske rundt, spise og hygge. Pilgrimme  jeg mødte i går er også kommet hertil.

Vi blev fotograferet til Blokhus Avis ifm en artikel om deres nye pilgrimshus. Det er så nyt at der endnu ikke er trappe til sovesalen så vi går op ad en stige. De lovede at stigen ville være klar i uge 25.

Du kan læse hele artiklen i Blokhus Avis via dette link:

 http://blokhus.dk/UserFiles/AvisArkiv/Aviser_2016/05_Skthansavisenpdf.pdf

 Efter aftensmad på fiskerestauranten med efterfølgende night cap på den lokale, var det i køjen.