Sevilla – Guillena 23 km

Jeg havde booked mig ind på hotel Simón der ligger i nærheden af katedralen og ikke mindst ved VDLP.

Men som sagt op og så derud af gennem gamle brostenbelagte bydele – en dejlig bydel. Selvom rygsækken føltes rigtig tung måske på grund af 2 liter vand, fandt jeg ned til broen Triana broen. Mon det er her Columbus’ skibe lå før afrejsen?

Videre ned langs gamle nedslidte bydele, og selvom skiltningen var en anelse speciel fandt jeg dog op til stien til Camas. Gik dog forkert og måtte gå et par hundrede meter tilbage. Mødte en australier og en englænder der begge mente at vi blot skulle fortsætte. Jeg valgte at gå ind over noget ukrudt hvor jeg fandt pilene som min gps havde fortalt.

Gennem Camas  ad en lang befærdet hovedgade igen på den hårde asfalt der er lidt ond ved fusserne.

Endelig ude af byen og ud af en ca 10 km grusvej som var trukket efter en snor uden nogen form for skygge.

Til slut kunne jeg godt mærke at min morgenmad og lunch ikke  var tilstrækkelig.

Nå langt om længe kom jeg – træt – til albergue Luz del Camino hvor jeg blev vældig godt modtaget. Søde værter der også vasker pilgrimmenes tøj gratis. Vi blev opfordret at skrive en hilsen på væggen. Dette albergue kan stærkt anbefales.

Efter et bad og en time på øjet føles det en del bedre.

Har fået anbefalet et sted i nærheden med Pilgrims menu. Jeg mødte  faktisk tre danskere i restaurenten. Tre som jeg faktisk mødte i lufthavnen i København.

Et par gode timer og dejlig rødvin (så jeg sover godt i nat) blev det så til. Nu er kl ca 2130 og det er ved at være køjetid for mig.

Jeg er spændt på i morgen der bare er op ad bakke selvom det kun ca 18km