26. juli 2016

På mit pilgrimage ad Camino Frances 2015, mødte jeg første gang Urs på klosteret i Roncevalles. Vi checkede ind samtidig og blev anvist køjer ved siden af hinanden. Vi spiste dinner sammen i den nærliggende restaurant der serverede Pilgrim menu.

Efter nogen tid stødte jeg ind i ham igen og vi fulgtes ad et par dage bl.a. sammen med Murie fra Irland.

Under et besøg i København mødtes vi igen til en kop kaffe i Københavns lufthavn, hvor han inviterede mig et par dage til Schweiz.

Vi skal på et pilgrimage på Via Jacobi, hvor vi vandre en lille uges tid.

Det vil være rigtig godt at se Urs igen, og vi er allerede i gang med nærmere planlægning at vores pilgrimage.

Dagen for ankomsten (27) og dagen efter (28) skal ‘turistes’ i Basel. Urs vil gerne vise mig byen og jeg vil også gerne være turist.Turistdelen beskrives kun med billeder. Når vi tager på Jakobsweg vil der komme mere.

Billedet er af Urs’ hus. Det ligger i en lidt urolig gade; men han elsker at bo der fordi det også er hans fødehjem.

 

Floden har en relativ stærk strøm så de badende starter svømningen upstream og svømmer med en luftblære ned af floden medstrøms. Vildt at de tør.